mesaje de martisor pentru parinti

Mesaje 1 Martie Mama

In aceasta zi de primavara, cand toate florile zambesc pentru tine, primeste-n dar acest martisor alaturi de urarile mele de bine! La multi ani de martisor mama! »»

Zambetul sa-ti fie mereu bland precum soarele primaverii. Inima sa-ti tresara mereu de bucurie la vederea primului ghiocel. Iar minunea renasterii naturii sa-ti aduca aminte ca intotdeauna mai exista o speranta. O primavara ca-n povesti mama! »»

Primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un norisor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau. O primavara frumoasa mama! »»

Miracolul renasterii sa se implineasca si in sufletul tau mama, iar dragostea de viata sa-ti bucure sufletul! La multi ani de 1 Martie mama! »»

Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile! O primavara fericita mama! »»

Toate de 1 Martie Mama

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Parinti! Felicitari de zi de nastere pentru Parinti, felicitari de la multi ani pentru Parinti, felicitari de ziua de nastere pentru Parinti, felicitari de onomastica pentru Parinti!

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de martisor pentru parinti - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Parinti! Felicitari de zi de nastere pentru Parinti, felicitari de la multi ani pentru Parinti, felicitari de ziua de nastere pentru Parinti, felicitari de onomastica pentru Parinti!