mesaje de martisor pentru frati

Mesaje 1 Martie Sora

Sora mea, primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau. »»

Sa ramai mereu ca o primavara, ca o ciocarlie in inaltul cerului, ca o lacramioara ... La multi ani de 1 Martie sora mea! »»

Fie ca acest martisor sa ne aduca linistea si fericirea de care avem nevoie toti si iubirea sa ne imbratiseze sufletul. La multi ani de martisor draga sora mea! »»

Miracolul renasterii sa se implineasca si in sufletul tau surioara, iar dragostea de viata sa-ti bucure sufletul! La multi ani de 1 Martie sora mea! »»

Primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un norisor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau. O primavara frumoasa draga sora mea! »»

Toate de 1 Martie Sora

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Frati! Felicitari de zi de nastere pentru Frati, felicitari de la multi ani pentru Frati, felicitari de ziua de nastere pentru Frati, felicitari de onomastica pentru Frati!

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de martisor pentru frati - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Frati! Felicitari de zi de nastere pentru Frati, felicitari de la multi ani pentru Frati, felicitari de ziua de nastere pentru Frati, felicitari de onomastica pentru Frati!