mesaje de martisor pentru diriginta

In aceasta zi de primavara, cand toate florile zambesc pentru dumneavostra, primiti in dar acest martisor alaturi de urarile mele de bine! La multi ani de martisor doamna diriginta! »»

Parfumul florilor de primavara, roua diminetilor calde, adierea zefirului din cel mai frumos anotimp, toate acestea sa-si gaseasca locul in sufletul dumneavostra. La multi ani de 1 Martie doamna diriginta! »»

Fie ca puritatea si candoarea acestei primaveri sa va inspire simfonia bucuriei si fericirii, a sperantei si optimismului, a credintei in mai bine si in toate! 1 Martie fericit doamna diriginta! »»

Miracolul renasterii sa se implineasca si in sufletul dumneavostra doamna diriginta, iar dragostea de viata sa va bucure sufletul! »»

Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile! O primavara fericita doamna diriginta! »»

Un buchet de ganduri bune, un amalgam de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari... special pentru dumneavoastra doamna diriginta! La multi ani de 1 Martie! »»

Doamna diriginta, un martisor virtual doar pentru dumneavostra alaturi de toate urarile mele de bine! »»

Intr-o zi cu soare in care miroase a sarbatoare, va trimit si eu mesaje primavaratice cu arome de martisoare si va urez: O primavara ca-n povesti doamna diriginta! »»

Doamna diriginta va doresc o primavara superba, bucuria si speranta sa dainuiasca in sufletul dumneavoastra! »»

Doamna diriginta, un mic martisor si un ghiocel va daruiesc, ca sa stiti ca a venit primavara! »»

Toate de 1 Martie Diriginta

Felicitari de 1 Martie Diriginta

Toate de 1 Martie Diriginta

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de martisor pentru diriginta - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru diriginta ta! Felicitari de zi de nastere pentru diriginta, felicitari de la multi ani pentru diriginta, felicitari de zi de nastere pentru diriginta, felicitari de la multi ani pentru diriginta!