mesaje de martisor pentru colegi

Mesaje 1 Martie Colega

Sa ramai mereu ca o primavara, ca o ciocarlie in inaltul cerului, ca o lacramioara ... La multi ani de 1 Martie draga colega! »»

Fie ca acest martisor sa ne aduca linistea si fericirea de care avem nevoie toti si iubirea sa ne imbratiseze sufletul. La multi ani de martisor draga colega! »»

Colega mea, sufletul sa-ti vibreze in acordurile bucuriei si dragostei de viata! O primavara fericita si implinita colega mea! »»

Primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un norisor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau. O primavara frumoasa draga colega! »»

Un martisor plin de speranta cu o primavara verde si cu mult soare pentru colega mea! »»

Toate de 1 Martie Colega

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Colegi! Felicitari de zi de nastere pentru Colegi, felicitari de la multi ani pentru Colegi, felicitari de ziua de nastere pentru Colegi, felicitari de onomastica pentru Colegi!

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de martisor pentru colegi - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Colegi! Felicitari de zi de nastere pentru Colegi, felicitari de la multi ani pentru Colegi, felicitari de ziua de nastere pentru Colegi, felicitari de onomastica pentru Colegi!