mesaje de 8 martie verisori

Mesaje 8 Martie Verisoara

Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani de ziua femeii verisoara! »»

De ziua ta verisoara ... Ce as putea sa-ti doresc mai mult decat sa ai in suflet vesnic primavara? La multi ani de 8 Martie! »»

De 8 Martie senin, intr-un cadru anonim, primavara a sosit, in al iernii asfintit. Primavara-n suflet iti doresc draga verisoara! »»

Vara mea, doresc ca aceasta primavara sa-ti aduca sanatate si noroc, soarele sa-ti lumineze sufletul si calea, sa ai parte numai de bucurii, intelegere, armonie si pace. »»

1000 de flori si tot atatea ganduri bune pentru o persoana deosebita. Iti doresc o zi speciala, la fel ca tine. La multi ani de 8 Martie vara mea! »»

Toate de 8 Martie Verisoara

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Verisori! Felicitari de zi de nastere pentru Verisori, felicitari de la multi ani pentru Verisori, felicitari de ziua de nastere pentru Verisori, felicitari de onomastica pentru Verisori!

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de 8 martie verisori - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Verisori! Felicitari de zi de nastere pentru Verisori, felicitari de la multi ani pentru Verisori, felicitari de ziua de nastere pentru Verisori, felicitari de onomastica pentru Verisori!