mesaje de 8 martie ptr soacra

Martisorul ce-ti zambeste / L-am luat dintr-o poveste / Si i-am pus in pragul serii / Tineretea primaverii, / Prospetimea diminetii / Si vioiciunea vietii, / Linistea unui apus, / Dragostea de nesupus, / Stralucirea stelelor, / Frumusetea florilor, / Vesnicia codrului, / Zambetul izvorului. / Pentru tine-s toate, da, / La multi ani, mama soacra! »»

De ziua ta soacra mea ... Ce as putea sa-ti doresc mai mult decat sa ai in suflet vesnic primavara? La multi ani de 8 Martie! »»

Draga soacra, iti doresc ca aceste zile de primavara si rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat ... La multi ani de 8 Martie! »»

1000 de flori si tot atatea ganduri bune pentru o persoana deosebita. Iti doresc o zi speciala, la fel ca tine. La multi ani de 8 Martie soacra mea! »»

La multi ani de 8 martie pentru o femeie de nota 10! Sa nu te schimbi niciodata soacra mea! »»

Soacra mea, fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani! »»

Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani de ziua femeii soacra mea! »»

Soacra mea, doresc ca aceasta primavara sa-ti aduca sanatate si noroc, soarele sa-ti lumineze sufletul si calea, sa ai parte numai de bucurii, intelegere, armonie si pace. »»

Soacra mea, de 8 martie iti urez o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri! »»

Iti doresc ca rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie insorit soacra mea! »»

Toate de 8 Martie Soacra

Felicitari de 8 Martie Soacra

Toate de 8 Martie Soacra

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de 8 martie ptr soacra - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru soacra ta! Felicitari de zi de nastere pentru soacra, felicitari de la multi ani pentru soacra, felicitari de zi de nastere pentru soacra mea, felicitari de la multi ani pentru soacra mea!