mesaje de 1 martie pt nasi

Mesaje 1 Martie Nasa

In aceasta zi de primavara, cand toate florile zambesc pentru tine, primeste-n dar acest martisor alaturi de urarile mele de bine! La multi ani de martisor nasa mea! »»

Primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un norisor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau. O primavara frumoasa nasa mea! »»

Un buchet de ganduri bune, un amalgam de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari... special pentru tine! La multi ani de 1 Martie nasa mea! »»

Ghioceii timpurii, mangaierile calde ale soarelui, albastrul senin al cerului, mirosul tare de verde crud, toate ne readuc speranta optimismul, credinta in mai bine si spor in toate. E timpul sa lasam grijile deoparte si sa insufletim noi planuri, vise si idealuri! 1 Martie fericit draga nasa! »»

Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile! O primavara fericita nasa mea! »»

Toate de 1 Martie Nasa

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Nasi! Felicitari de zi de nastere pentru Nasi, felicitari de la multi ani pentru Nasi, felicitari de ziua de nastere pentru Nasi, felicitari de onomastica pentru Nasi!

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de 1 martie pt nasi - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Nasi! Felicitari de zi de nastere pentru Nasi, felicitari de la multi ani pentru Nasi, felicitari de ziua de nastere pentru Nasi, felicitari de onomastica pentru Nasi!