mesaje de 1 martie pt nasa

In aceasta zi de primavara, cand toate florile zambesc pentru tine, primeste-n dar acest martisor alaturi de urarile mele de bine! La multi ani de martisor nasa mea! »»

Primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un norisor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau. O primavara frumoasa nasa mea! »»

Un buchet de ganduri bune, un amalgam de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari... special pentru tine! La multi ani de 1 Martie nasa mea! »»

Ghioceii timpurii, mangaierile calde ale soarelui, albastrul senin al cerului, mirosul tare de verde crud, toate ne readuc speranta optimismul, credinta in mai bine si spor in toate. E timpul sa lasam grijile deoparte si sa insufletim noi planuri, vise si idealuri! 1 Martie fericit draga nasa! »»

Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile! O primavara fericita nasa mea! »»

Parfumul florilor de primavara, roua diminetilor calde, adierea zefirului din cel mai frumos anotimp, toate acestea sa-si gaseasca locul in sufletul tau. La multi ani de 1 Martie draga nasa! »»

Miracolul renasterii sa se implineasca si in sufletul tau nasa mea, iar dragostea de viata sa-ti bucure sufletul! La multi ani de 1 Martie nasa mea! »»

Draga nasa, iti doresc o primvara frumoasa si senina ca sufletul tau minunat! O primavara frumoasa nasa mea! »»

Sa ramai mereu ca o primavara, ca o ciocarlie in inaltul cerului, ca o lacramioara ... La multi ani de 1 Martie draga nasa! »»

Lasa sa-ti picure in suflet inca o primavara, las-o sa-ti cuprinda obrajii si sa-ti invaluie inima; danseaza cu ea in lumina soarelui si las-o sa-ti umple bratele cu flori si iubire. O primavara superba draga nanasa! »»

Toate de 1 Martie Nasa

Felicitari de 1 Martie Nasa

Toate de 1 Martie Nasa

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de 1 martie pt nasa - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru nasa ta! Felicitari de zi de nastere pentru nasa, felicitari de la multi ani pentru nasa, Felicitari de zi de nastere pentru nanasa, felicitari de la multi ani pentru nanasa!