mesaje de 1 martie pt iubita

Sa ramai mereu ca o primavara, ca o ciocarlie in inaltul cerului, ca o lacramioara ... La multi ani de 1 Martie draga mea! »»

Miracolul renasterii sa se implineasca si in sufletul tau iubito, iar dragostea de viata sa-ti bucure sufletul! La multi ani de 1 Martie iubito! »»

In aceasta zi de primavara, cand toate florile zambesc pentru tine, primeste-n dar acest martisor alaturi de urarile mele de bine! La multi ani de martisor iubito! »»

Iubito, sufletul sa-ti vibreze in acordurile bucuriei si dragostei de viata! O primavara fericita si implinita iubito! »»

Primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un norisor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau. O primavara frumoasa iubito! »»

De sub zapada a rasarit un ghiocel si mi-a soptit ceva la ureche: A sosit primavara! La multi ani de 1 Martie iubito! »»

Iubito, un martisor virtual doar pentru tine alaturi de toate urarile mele de bine! »»

Lasa sa-ti picure in suflet inca o primavara, las-o sa-ti cuprinda obrajii si sa-ti invaluie inima; danseaza cu ea in lumina soarelui si las-o sa-ti umple bratele cu flori si iubire. O primavara superba draga mea! »»

Intr-o zi cu soare in care miroase a sarbatoare, iti trimit si eu mesaje primavaratice cu arome de martisoare si iti urez: O primavara ca-n povesti draga mea! »»

Fie ca acest martisor sa ne aduca linistea si fericirea de care avem nevoie toti si iubirea sa ne imbratiseze sufletul. La multi ani de martisor draga mea! »»

Toate de 1 Martie Iubita

Felicitari de 1 Martie Iubita

Toate de 1 Martie Iubita

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de 1 martie pt iubita - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru iubita ta! Felicitari de zi de nastere pentru iubita, felicitari de la multi ani pentru iubita, felicitari de dragoste pentru iubita, felicitari de zi de nastere pentru iubita ta, felicitari de la multi ani pentru iubita ta!