mesaje de 1 martie pentru surioara

Sora mea, primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau. »»

Sa ramai mereu ca o primavara, ca o ciocarlie in inaltul cerului, ca o lacramioara ... La multi ani de 1 Martie sora mea! »»

Fie ca acest martisor sa ne aduca linistea si fericirea de care avem nevoie toti si iubirea sa ne imbratiseze sufletul. La multi ani de martisor draga sora mea! »»

Miracolul renasterii sa se implineasca si in sufletul tau surioara, iar dragostea de viata sa-ti bucure sufletul! La multi ani de 1 Martie sora mea! »»

Primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un norisor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau. O primavara frumoasa draga sora mea! »»

Lasa sa-ti picure in suflet inca o primavara, las-o sa-ti cuprinda obrajii si sa-ti invaluie inima; danseaza cu ea in lumina soarelui si las-o sa-ti umple bratele cu flori si iubire. O primavara superba surioara! »»

Un martisor plin de speranta cu o primavara verde si cu mult soare pentru surioara! »»

Draga surioara, primavara sa-ti aduca un martisor norocos, raze de iubire si calde adieri de fericire! »»

Surioara, Martie sa-ti aduca soare, zambete, copilarie si dulci soapte ... de iubire! »»

De sub zapada a rasarit un ghiocel si mi-a soptit ceva la ureche: A sosit primavara! La multi ani de 1 Martie draga sora mea! »»

Toate de 1 Martie Sora

Felicitari de 1 Martie Sora

Toate de 1 Martie Sora

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de 1 martie pentru surioara - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru sora ta! Felicitari de zi de nastere pentru sora, felicitari de la multi ani pentru sora!