mesaje de 1 martie pentru prietene

De sub zapada a rasarit un ghiocel si mi-a soptit ceva la ureche: A sosit primavara! La multi ani de 1 Martie prietena mea! »»

Un fir rosu, altul alb, anotimpuri se despart, primavara iarasi vine, de la mine, numai bine prietena mea! »»

Prietena mea, flori de primavara sa-ti mangaie sufletul si sa-ti aduca soapte dulci de iubire si clipe de fericire! »»

Sa ramai mereu ca o primavara, ca o ciocarlie in inaltul cerului, ca o lacramioara ... La multi ani de 1 Martie prietena mea! »»

Prietena mea, iti doresc o primvara frumoasa si senina ca sufletul tau minunat! O primavara frumoasa draga prietena! »»

Primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un norisor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau. O primavara frumoasa draga prietena! »»

In aceasta zi de primavara, cand toate florile zambesc pentru tine, primeste-n dar acest martisor alaturi de urarile mele de bine! La multi ani de martisor prietena mea! »»

Miracolul renasterii sa se implineasca si in sufletul tau prietena mea, iar dragostea de viata sa-ti bucure sufletul! La multi ani de 1 Martie prietena mea! »»

Lasa sa-ti picure in suflet inca o primavara, las-o sa-ti cuprinda obrajii si sa-ti invaluie inima; danseaza cu ea in lumina soarelui si las-o sa-ti umple bratele cu flori si iubire. O primavara superba draga prietena! »»

Draga prietena, un mic martisor si un ghiocel iti daruiesc, ca sa stii ca a venit primavara. E timpul sa zambesti prietena mea! »»

Toate de 1 Martie Prietena

Felicitari de 1 Martie Prietena

Toate de 1 Martie Prietena

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de 1 martie pentru prietene -