mesaje de 1 martie pentru matusa

Primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un norisor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau. O primavara frumoasa matusa mea! »»

Un buchet de ganduri bune, un amalgam de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari... special pentru tine! La multi ani de 1 Martie matusa mea! »»

Matusa mea, iti doresc o primvara frumoasa si senina ca sufletul tau minunat! O primavara frumoasa draga matusa! »»

Draga matusa, primavara sa-ti aduca un martisor norocos, raze de iubire si calde adieri de fericire! »»

Miracolul renasterii sa se implineasca si in sufletul tau matusa mea, iar dragostea de viata sa-ti bucure sufletul! La multi ani de 1 Martie matusa mea! »»

Matusa mea, un martisor virtual doar pentru tine alaturi de toate urarile mele de bine! »»

Draga matusa iti doresc o primavara plina de energie, entuziasm si bucurii! »»

Sa ramai mereu ca o primavara, ca o ciocarlie in inaltul cerului, ca o lacramioara ... La multi ani de 1 Martie draga matusa! »»

Fie ca acest martisor sa ne aduca linistea si fericirea de care avem nevoie toti si iubirea sa ne imbratiseze sufletul. La multi ani de martisor draga matusa! »»

Ghioceii timpurii, mangaierile calde ale soarelui, albastrul senin al cerului, mirosul tare de verde crud, toate ne readuc speranta optimismul, credinta in mai bine si spor in toate. E timpul sa lasam grijile deoparte si sa insufletim noi planuri, vise si idealuri! 1 Martie fericit draga matusa! »»

Toate de 1 Martie Matusa

Felicitari de 1 Martie Matusa

Toate de 1 Martie Matusa

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de 1 martie pentru matusa - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru matusa ta! Felicitari de zi de nastere pentru matusa, felicitari de la multi ani pentru matusa, felicitari de zi de nastere pentru matusa ta, felicitari de la multi ani pentru matusa ta!