mesaje de 8 martie pentru mama

Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani de ziua femeii mama! »»

8 Martie sa iti dea Un ghiocel pe-un fulg de nea Si-o floare din gradina Sa ai in suflet lumina. La multi ani, draga mama! »»

Draga mama, doresc ca aceasta primavara sa-ti aduca sanatate si noroc, soarele sa-ti lumineze sufletul si calea, sa ai parte numai de bucurii, intelegere, armonie si pace. »»

1000 de flori si tot atatea ganduri bune pentru o persoana deosebita. Iti doresc o zi speciala, la fel ca tine. La multi ani de 8 Martie mama! »»

Mama, de 8 martie iti urez o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri! »»

Martisorul ce-ti zambeste / L-am luat dintr-o poveste / Si i-am pus in pragul serii / Tineretea primaverii, / Prospetimea diminetii / Si vioiciunea vietii, / Linistea unui apus, / Dragostea de nesupus, / Stralucirea stelelor, / Frumusetea florilor, / Vesnicia codrului, / Zambetul izvorului. / Pentru tine-s toate, da, / La multi ani, mama! »»

Mama, iti doresc ca aceste zile de primavara si rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat ... La multi ani de 8 Martie! »»

De 8 Martie senin, intr-un cadru anonim, primavara a sosit, in al iernii asfintit. Primavara-n suflet iti doresc mama! »»

Draga mama, fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani! »»

La multi ani de 8 martie pentru o femeie de nota 10! Sa nu te schimbi niciodata mama! »»

Toate de 8 Martie Mama

Felicitari de 8 Martie Mama

Toate de 8 Martie Mama

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de 8 martie pentru mama - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru mama ta! Felicitari de zi de nastere pentru mama, felicitari de la multi ani pentru mama!