mesaje de 1 martie pentru doamna invatatoare

Parfumul florilor de primavara, roua diminetilor calde, adierea zefirului din cel mai frumos anotimp, toate acestea sa-si gaseasca locul in sufletul dumneavostra. La multi ani de 1 Martie doamna invatatoare! »»

In aceasta zi de primavara, cand toate florile zambesc pentru dumneavostra, primiti in dar acest martisor alaturi de urarile mele de bine! La multi ani de martisor doamna invatatoare! »»

Intr-o zi cu soare in care miroase a sarbatoare, va trimit si eu mesaje primavaratice cu arome de martisoare si va urez: O primavara ca-n povesti doamna invatatoare! »»

Miracolul renasterii sa se implineasca si in sufletul dumneavostra doamna invatatoare, iar dragostea de viata sa va bucure sufletul! »»

Doamna invatatoare, primavara sa va aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului dumneavostra. »»

Fie ca puritatea si candoarea acestei primaveri sa va inspire simfonia bucuriei si fericirii, a sperantei si optimismului, a credintei in mai bine si in toate! 1 Martie fericit doamna invatatoare! »»

Un buchet de ganduri bune, un amalgam de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari... special pentru dumneavoastra doamna invatatoare! La multi ani de 1 Martie! »»

Bucurati-va de soare, bucurati-va de ghiocei, bucurati-va de frumoasele zile ale primaverii si primiti cu drag martisorul in sufletele voastre! La multi ani de 1 Martie doamna invatatoare! »»

Doamna invatatoare, un martisor virtual doar pentru dumneavostra alaturi de toate urarile mele de bine! »»

Doamna invatatoare va doresc o primavara superba, bucuria si speranta sa dainuiasca in sufletul dumneavoastra! »»

Toate de 1 Martie Invatatoare

Felicitari de 1 Martie Invatatoare

Toate de 1 Martie Invatatoare

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de 1 martie pentru doamna invatatoare - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru invatatoarea ta! Felicitari de zi de nastere pentru doamna invatatoare, felicitari de la multi ani pentru doamna invatatoare!