mesaje de 1 martie pentru bunici

Mesaje 1 Martie Bunica

Sa ramai mereu ca o primavara, ca o ciocarlie in inaltul cerului, ca o lacramioara ... La multi ani de 1 Martie bunica! »»

Ghioceii timpurii, mangaierile calde ale soarelui, albastrul senin al cerului, mirosul tare de verde crud, toate ne readuc speranta optimismul, credinta in mai bine si spor in toate. E timpul sa lasam grijile deoparte si sa insufletim noi planuri, vise si idealuri! 1 Martie fericit draga bunica! »»

Viata, lumina, caldura... parfumul de fericire este esenta primaverii, iar martisorul simbolul ei. Iti doresc ca razele soarelui somnoros sa-ti deschida petalele sufletului asemeni ghiocelului odata cu sosirea primaverii! O primavara fericita bunica! »»

De sub zapada a rasarit un ghiocel si mi-a soptit ceva la ureche: A sosit primavara! La multi ani de 1 Martie bunica! »»

In aceasta zi de primavara, cand toate florile zambesc pentru tine, primeste-n dar acest martisor alaturi de urarile mele de bine! La multi ani de martisor bunica! »»

Toate de 1 Martie Bunica

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Bunici! Felicitari de zi de nastere pentru Bunici, felicitari de la multi ani pentru Bunici, felicitari de ziua de nastere pentru Bunici, felicitari de onomastica pentru Bunici!

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de 1 martie pentru bunici - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Bunici! Felicitari de zi de nastere pentru Bunici, felicitari de la multi ani pentru Bunici, felicitari de ziua de nastere pentru Bunici, felicitari de onomastica pentru Bunici!