mesaje de 1 martie la soacra

Miracolul renasterii sa se implineasca si in sufletul tau soacra mea, iar dragostea de viata sa-ti bucure sufletul! La multi ani de 1 Martie soacra mea! »»

Fie ca acest martisor sa ne aduca linistea si fericirea de care avem nevoie toti si iubirea sa ne imbratiseze sufletul. La multi ani de martisor soacra mea! »»

Viata, lumina, caldura... parfumul de fericire este esenta primaverii, iar martisorul simbolul ei. Iti doresc ca razele soarelui somnoros sa-ti deschida petalele sufletului asemeni ghiocelului odata cu sosirea primaverii! O primavara fericita soacra mea! »»

Draga soacra iti doresc o primavara plina de energie, entuziasm si bucurii! »»

Sa ramai mereu ca o primavara, ca o ciocarlie in inaltul cerului, ca o lacramioara ... La multi ani de 1 Martie soacra mea! »»

Soacra mea, sa-ti intre primavara in suflet si sa-ti dea aripi sa zbori, si in inima lumina si credinta-n viitor! »»

De sub zapada a rasarit un ghiocel si mi-a soptit ceva la ureche: A sosit primavara! La multi ani de 1 Martie soacra mea! »»

Soacra mea, flori de primavara sa-ti mangaie sufletul si sa-ti aduca soapte dulci de iubire si clipe de fericire! »»

Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile! O primavara fericita soacra mea! »»

Draga soacra, un mic martisor si un ghiocel iti daruiesc, ca sa stii ca a venit primavara. E timpul sa zambesti soacra mea! »»

Toate de 1 Martie Soacra

Felicitari de 1 Martie Soacra

Toate de 1 Martie Soacra

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de 1 martie la soacra - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru soacra ta! Felicitari de zi de nastere pentru soacra, felicitari de la multi ani pentru soacra, felicitari de zi de nastere pentru soacra mea, felicitari de la multi ani pentru soacra mea!