mesaje de 1 martie cumnata

In aceasta zi de primavara, cand toate florile zambesc pentru tine, primeste-n dar acest martisor alaturi de urarile mele de bine! La multi ani de martisor cumnata! »»

Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile! O primavara fericita cumnata! »»

Sa ramai mereu ca o primavara, ca o ciocarlie in inaltul cerului, ca o lacramioara ... La multi ani de 1 Martie cumnata! »»

Fie ca acest martisor sa ne aduca linistea si fericirea de care avem nevoie toti si iubirea sa ne imbratiseze sufletul. La multi ani de martisor cumnata! »»

Zambetul sa-ti fie mereu bland precum soarele primaverii. Inima sa-ti tresara mereu de bucurie la vederea primului ghiocel. Iar minunea renasterii naturii sa-ti aduca aminte ca intotdeauna mai exista o speranta. O primavara ca-n povesti cumnata! »»

De sub zapada a rasarit un ghiocel si mi-a soptit ceva la ureche: A sosit primavara! La multi ani de 1 Martie draga cumnata! »»

Draga cumnata, primavara sa-ti aduca un martisor norocos, raze de iubire si calde adieri de fericire! »»

Un buchet de ganduri bune, un amalgam de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari... special pentru tine! La multi ani de 1 Martie cumnata! »»

Cumnata, un martisor virtual doar pentru tine alaturi de toate urarile mele de bine! »»

Parfumul florilor de primavara, roua diminetilor calde, adierea zefirului din cel mai frumos anotimp, toate acestea sa-si gaseasca locul in sufletul tau. La multi ani de 1 Martie draga cumnata! »»

Toate de 1 Martie Cumnata

Felicitari de 1 Martie Cumnata

Toate de 1 Martie Cumnata

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de 1 martie cumnata - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru cumnata ta! Felicitari de zi de nastere pentru cumnata, felicitari de la multi ani pentru cumnata, felicitari de zi de nastere pentru cumnata, felicitari de la multi ani pentru cumnata!