mesaje de la multi ani sefului

La Multi Ani sefule! Mai multe zambete pe fata, mai multi bani in portofel, mai multa dragoste in inima! »»

Sefule, oamenii isi ureaza multe lucruri. Eu iti urez doar doua: niciodata si intotdeauna. Niciodata trist si intotdeauna fericit. La Multi Ani draga sefule! »»

Sefule, iti doresc multa sanatate, fericire, alaturi de cei dragi, succese din plin, alaturi de frumosul si traditionalul LA MULTI ANI! »»

Sefule, trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani draga sefule! »»

Draga sefule, iti urez tot ce nu poti cumpara cu bani si bani sa poti cumpara restul. La Multi Ani sefule! »»

Sefule, iti doresc sa ai bucurie peste ani, portofelul plin de bani, noroc si la multi ani! »»

Sefule, in aceasta zi minunata in viata ta iti doresc sa te bucuri mereu de ceea ce ti-a dat Dumnezeu, dar cu putere in suflet si in minte sa tinzi si sa obtii ceea la ce visezi sa obtii sau sa devii! La multi ani draga sefule! »»

Sefule iti urez un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani, si un sincer: La multi ani draga sefule! »»

Draga sefule, iti doresc ca toata visele tale sa devina realitate si dorintele sa se transforme in realizari! La multi ani sefule! »»

Draga sefule, fie ca dorintele tale sa fie urarile mele si nu te opri niciodata sa incerci si nu incerca niciodata sa te opresti. La Multi Ani sefule! »»

Toate de la multi ani Sef

Felicitari de la multi ani Sef

Toate de la multi ani Sef

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de la multi ani sefului - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru seful tau! Felicitari de zi de nastere pentru sef, felicitari de la multi ani pentru sef, felicitari de zi de nastere pentru seful meu, felicitari de la multi ani pentru seful meu, felicitari pentru seful meu facebook!