mesaje de la multi ani pt cumnate

La multi ani, cumnata, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi! »»

Cumnata, trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani draga cumnata! »»

Cumnata, in aceasta zi minunata in viata ta iti doresc sa te bucuri mereu de ceea ce ti-a dat Dumnezeu, dar cu putere in suflet si in minte sa tinzi si sa obtii ceea la ce visezi sa obtii sau sa devii! La multi ani draga cumnata! »»

Cumnata, oamenii isi ureaza multe lucruri. Eu iti urez doar doua: niciodata si intotdeauna. Niciodata trista si intotdeauna fericita. La Multi Ani draga cumnata! »»

Draga cumnata iti doresc ca viata ta sa fie un cer senin si fara nori, sa ai in cale numai flori, succes si bucurie! La multi ani cumnata! »»

O floare discreta, pentru o persoana atenta! La Multi Ani cumnata! »»

Draga cumnata, iti doresc ca toata visele tale sa devina realitate si dorintele sa se transforme in realizari! La multi ani cumnata! »»

Draga cumnata, iti doresc sa ai bucurie peste ani, portofelul plin de bani, noroc si la multi ani! »»

Draga cumnata, fie ca dorintele tale sa fie urarile mele si nu te opri niciodata sa incerci si nu incerca niciodata sa te opresti. La Multi Ani cumnata! »»

Cumnata, iti doresc multa sanatate, fericire, alaturi de cei dragi, succese din plin, alaturi de frumosul si traditionalul LA MULTI ANI! »»

Toate de la multi ani Cumnata

Felicitari de la multi ani Cumnata

Toate de la multi ani Cumnata

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de la multi ani pt cumnate - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru cumnata ta! Felicitari de zi de nastere pentru cumnata, felicitari de la multi ani pentru cumnata, felicitari de zi de nastere pentru cumnata, felicitari de la multi ani pentru cumnata!