mesaje de la multi ani pentru cumnati

Mesaje La multi ani Cumnata

La multi ani, cumnata, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi! »»

Cumnata, trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani draga cumnata! »»

Cumnata, in aceasta zi minunata in viata ta iti doresc sa te bucuri mereu de ceea ce ti-a dat Dumnezeu, dar cu putere in suflet si in minte sa tinzi si sa obtii ceea la ce visezi sa obtii sau sa devii! La multi ani draga cumnata! »»

Cumnata, oamenii isi ureaza multe lucruri. Eu iti urez doar doua: niciodata si intotdeauna. Niciodata trista si intotdeauna fericita. La Multi Ani draga cumnata! »»

Draga cumnata iti doresc ca viata ta sa fie un cer senin si fara nori, sa ai in cale numai flori, succes si bucurie! La multi ani cumnata! »»

Toate de la multi ani Cumnata

Mesaje La multi ani Cumnat

La multi ani, cumnate, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii santatos, implinit si fericit alaturi de familia ta. La multi ani frumosi draga cumnate! »»

Cumnate, in aceasta zi minunata in viata ta iti doresc sa te bucuri mereu de ceea ce ti-a dat Dumnezeu, dar cu putere in suflet si in minte sa tinzi si sa obtii ceea la ce visezi sa obtii sau sa devii! La multi ani draga cumnate! »»

La Multi Ani cumnate! Mai multe zambete pe fata, mai multi bani in portofel, mai multa dragoste in inima! »»

Cumnate, iti doresc sa ai bucurie peste ani, portofelul plin de bani, noroc si la multi ani! »»

Draga cumnate, oamenii isi ureaza multe lucruri. Eu iti urez doar doua: niciodata si intotdeauna. Niciodata trist si intotdeauna fericit. La Multi Ani cumnate! »»

Toate de la multi ani Cumnat

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Cumnati! Felicitari de zi de nastere pentru Cumnati, felicitari de la multi ani pentru Cumnati, felicitari de ziua de nastere pentru Cumnati, felicitari de onomastica pentru Cumnati!

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de la multi ani pentru cumnati - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Cumnati! Felicitari de zi de nastere pentru Cumnati, felicitari de la multi ani pentru Cumnati, felicitari de ziua de nastere pentru Cumnati, felicitari de onomastica pentru Cumnati!