mesaje de la multi ani 1 martie pentru sotie

Sa ramai mereu ca o primavara, ca o ciocarlie in inaltul cerului, ca o lacramioara ... La multi ani de 1 Martie draga sotie! »»

Parfumul florilor de primavara, roua diminetilor calde, adierea zefirului din cel mai frumos anotimp, toate acestea sa-si gaseasca locul in sufletul tau. La multi ani de 1 Martie draga sotie! »»

Lasa sa-ti picure in suflet inca o primavara, las-o sa-ti cuprinda obrajii si sa-ti invaluie inima; danseaza cu ea in lumina soarelui si las-o sa-ti umple bratele cu flori si iubire. O primavara superba draga mea sotie! »»

Intr-o zi cu soare in care miroase a sarbatoare, iti trimit si eu mesaje primavaratice cu arome de martisoare si iti urez: O primavara ca-n povesti draga mea sotie! »»

Draga mea sotie, primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau. »»

Draga mea, iti doresc o primvara frumoasa si senina ca sufletul tau minunat! O primavara frumoasa draga mea sotie! »»

Draga mea sotie, sa-ti intre primavara in suflet si sa-ti dea aripi sa zbori, si in inima lumina si credinta-n viitor! »»

De sub zapada a rasarit un ghiocel si mi-a soptit ceva la ureche: A sosit primavara! La multi ani de 1 Martie draga mea! »»

Draga mea, Martie sa-ti aduca soare, zambete, copilarie si dulci soapte ... de iubire! »»

Primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un norisor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau. O primavara frumoasa draga mea sotie! »»

Toate de 1 Martie Sotie

Felicitari de 1 Martie Sotie

Toate de 1 Martie Sotie

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de la multi ani 1 martie pentru sotie - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru sotia ta! Felicitari de zi de nastere pentru sotie, felicitari de la multi ani pentru sotie, felicitari de zi de nastere pentru sotia mea, felicitari de la multi ani pentru sotia mea!