Mesaje de Iarnă

22 Decembrie - Solstițiul de iarnă

Mesaje si urari de iarnă.

Mesaje de Iarnă - Să ningă în viața ta cu vise împlinite!Să ningă în viața ta cu vise împlinite! Să ai parte doar de clipe magice în această iarnă!

Mesaje de Iarnă - Să ai albul zăpezii în sufletSă ai albul zăpezii în suflet și o stea călăuzitoare să îți poarte pașii în fiecare clipă.

Mesaje de Iarnă - Să ai cea mai frumoasă iarnă din viața taSă ai cea mai frumoasă iarnă din viața ta. Ea să-ți aducă cele mai frumoase clipe alături de cei dragi.

Mesaje de Iarnă - O iarnă plină de iubire!Bucuria și magia acestui anotimp să fie cu tine tot anul. O iarnă plină de iubire!

Mesaje de Iarnă - Să ai o iarnă plină de iubireSă ai o iarnă plină de iubire, sănătate, multe cadouri și împlinire.

Mesaje de Iarnă - Spiritul iernii să ningă asupra ta cu bucuriiÎți urez ca spiritul iernii să ningă asupra ta cu bucurii, împliniri, noroc și sănătate.

Ca în fiecare an, deși iarna meteorologică sosește încă de la 1 decembrie, începutul iernii astronomice este marcat de un moment precis, cel al solstițiului de iarnă. El este legat de mișcarea anuală aparentă a Soarelui pe sfera cerească, ce reprezinta consecința mișcarii reale a Pământului în jurul Soarelui.

#Iarnă #22Decembrie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si urari de iarnă.