mesaje de felicitare pentru iubit

mesaje de felicitare pentru iubit de zi de nastere

La multi ani iubitule, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. »»

Iubitule, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani iubitule! »»

Dragul meu, de ziua ta iti doresc atata noroc cat sa nu poti duce, fericire cata nu-ti poti inchipui, atata sanatate la cata nu te astepti. La Multi Ani iubitule! »»

Draga iubitule ... te felicit cu drag de ziua ta de nastere! Iti urez ca in casa ta sa se mute norocul, ca dragostea sa fie cu tine mereu si zi de zi sa devii mai puternic si mai bogat. »»

Zilele de nastere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului si speranta viitorului. Sper ca toate acestea sa faca un numar complet reusit. La multi ani iubitule! »»

Toate de zi de nastere Iubit

mesaje de felicitare pentru iubit de dragoste

Ai curajul sa spui da, ai curajul sa spui nu. Si in situatii dificile, ai curajul sa fii tu! Te iubesc iubitule! »»

Cum sa faca cineva problema asa de grea, sa ne supere pe noi... sa ne certam intre noi. Eu te iubesc dragul meu orice ar fi si eu vreau ca tu sa stii »»

Cu tine la bine, cu tine la greu, cu tine alaturi mereu, Te iubesc iubitule! »»

Si la greu dar si la bine ai fost alaturi de mine si cand ceva ma durut ai fost singurul ce m-a crezut. Te iubesc dragul meu! »»

Acum a venit si randul meu sa am grija de tine asa cum ai facut tu mereu. Te iubesc dragul meu! »»

Toate de dragoste Iubit

mesaje de felicitare pentru iubit de la multi ani

La multi ani, iubitule, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii santatos, implinit si fericit alaturi de familia ta. La multi ani frumosi dragul meu! »»

La Multi Ani iubitule! Mai multe zambete pe fata, mai multi bani in portofel, mai multa dragoste in inima! »»

Iubitule, in aceasta zi minunata in viata ta iti doresc sa te bucuri mereu de ceea ce ti-a dat Dumnezeu, dar cu putere in suflet si in minte sa tinzi si sa obtii ceea la ce visezi sa obtii sau sa devii! La multi ani dragul meu! »»

Iubitule, fie ca dorintele tale sa fie urarile mele si nu te opri niciodata sa incerci si nu incerca niciodata sa te opresti. La Multi Ani dragul meu! »»

Iubitule, iti doresc multa sanatate, fericire, alaturi de cei dragi, succese din plin, alaturi de frumosul si traditionalul LA MULTI ANI! »»

Toate de la multi ani Iubit

mesaje de felicitare pentru iubit de buna dimineata

Pacat ca nu pot transmite prin sms cafeaua si prajiturile, asa ca le mananc eu pe toate. Buna dimineata, iubitule! »»

Alaturi de tine simt ca pot sa lupt, sa rad, sa daruiesc... sa traiesc. Neata, iubitule! »»

Mesajele primite de dimineata ne fac mai viata mai frumoasa. Buna dimineata, dragul meu! »»

Buna dimineata, iubitule! Sper ca te trezesti zambind, la fel cum am facut-o eu cand m-am gandit la tine! »»

Nu vreau să te trezesc, dar trebuie să-ți spun că mi-e dor de tine. Bună dimineața, dragul meu! »»

Toate de buna dimineata Iubit

mesaje de felicitare pentru iubit de multumire

Dragul meu, mi-ai facut cel mai frumos cadou... prezenta ta! Multumesc! »»

Cuvintele nu pot exprima recunostinta pe care o simt. O sa spun doar: Iti Multumesc iubitule! »»

Dragul meu, vroiam sa-ti spun ca apreciez foarte mult modul in care mi-ai fost alaturi. Multumesc iubitule! »»

Iubitule, vroiam sa-ti spun ca apreciez foarte mult modul in care mi-ai fost alaturi. Multumesc! »»

M-ai incurajat atunci cand aveam nevoie de asta. Multumesc iubitule! »»

Toate de multumire Iubit

mesaje de felicitare pentru iubit de Ziua Numelui

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite! La multi ani iubitule! »»

La Multi Ani, dragul meu! In aceasta sfanta zi, iti doresc numai bine, multa fericire, indeplinirea tuturor dorintelor si fie ca Sfantul pe care il reprezinti sa te calauzeasca mereu in viata. »»

Iti urez La Multi Ani iubitule, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara. »»

Sfantul al carui nume il porti sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine. La Multi Ani, dragul meu! »»

La Multi Ani, iubitule! Sfantul pe care il reprezinti sa te calauzeasca mereu, sa-ti dea un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire. »»

Toate de Ziua Numelui Iubit

mesaje de felicitare pentru iubit de Paste

Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa iti aduca cele patru taine divine: lumina, intelepciune, dragoste, speranta. Un Paste Fericit iubitule! »»

Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste! Paste Fericit iubitule! »»

Iubitule, sper ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat! »»

Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa iti inunde casa si sa iti aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Sarbatori fericite dragul meu! »»

Dragul meu, fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! HRISTOS A INVIAT! »»

Toate de Paste Iubit

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru iubitul tau! Felicitari de zi de nastere pentru iubit, felicitari de la multi ani pentru iubit, felicitari de dragoste pentru iubit, felicitari de zi de nastere pentru iubitul meu, felicitari de la multi ani pentru iubitul meu!

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de felicitare pentru iubit - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru iubitul tau! Felicitari de zi de nastere pentru iubit, felicitari de la multi ani pentru iubit, felicitari de dragoste pentru iubit, felicitari de zi de nastere pentru iubitul meu, felicitari de la multi ani pentru iubitul meu!