mesaje de felicitare cu ziua nastere pentru profesoara

Doamna profesoara, cu ocazia zilei de nastere va doresc in primul rand ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu dumneavoastra iar fericirea sa va insoteasca la fiecare pas. La multi ani doamna profesoara! »»

Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii dumneavoastra. Fie ca el s-a infloreasca mai frumos si plin de sanatate decat cei care sunt deja in buchet. La multi ani doamna profesoara! »»

La multi ani doamna profesoara! Viata sa va fie frumoasa si colorata ca acest buchet de flori. »»

Doamna profesoara, cu ocazia zilei de nastere va doresc viata lunga, fericire, sanatate si iubire! »»

Doamna profesoara, cu ocazia zilei de nastere va doresc multa sanatate, fericire si un buchet de flori virtual. La multi ani doamna profesoara! »»

Doamna profesoara, sa aveti parte de toata caldura omenirii, un ocean de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet! La multi ani doamna profesoara! »»

Doamna profesoara ne face deosebita placere sa va transmitem, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani doamna profesoara! »»

Doamna profesoara doresc ca ceea ce e frumos in visele dumneavoastra sa devina realitate, iar ceea ce e impecabil in gandul dumneavoastra sa completeze acele vise! La multi doamna profesoara! »»

Sper ca astazi sa fie un inceput minunat al unui an plin de realizari. La multi ani doamna profesoara! »»

Pentru ca bucuria noastra sunteti dumneavoastra doamna profesoara, va doresc sa fiti inconjurate doar de dragoste si bucurii! La multi ani doamna profesoara! »»

Toate de zi de nastere Profesoara

Felicitari de zi de nastere Profesoara

Toate de zi de nastere Profesoara

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de felicitare cu ziua nastere pentru profesoara - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru profesoara ta! Felicitari de zi de nastere pentru doamna profesoara, felicitari de la multi ani pentru doamna profesoara!