mesaje de dimineata

Buna dimineata scumpa mea! Desi atatia kilometri se afla intre noi, dragostea poate fi redata in doar doua cuvinte. Te iubesc! »»

Te sarut dulce si iti trimit buna mea dispozitie. Buna dimineata! »»

Buna dimineata! O cafea si un gand bun. »»

Buna dimineata! Sper ca te trezesti zambind, la fel cum am facut-o eu cand m-am gandit la tine! »»

E dimineata, soarele deja a rasarit, iar tie nu ti-ar strica sa te trezesti, sa zambesti si de mine sa-ti amintesti! »»

Se zice ca dragostea nu dureaza o vesnicie, dar noi putem demonstra ca nu este adevarat pentru ca ne iubim enorm. Buna dimineata iubire! »»

SMS-ul anunta: noaptea a luat sfarsit e timpul de trezit! Buna dimineata, mi-e dor si vreau sa te sarut! »»

In fiecare dimineata cand iti trimit un mesaj de buna dimineata, iti mai trimit si un mesaj silentios in care iti spun ca m-am gandit la tine din momentul in care m-am trezit. Buna dimineata! »»

Nimeni nu-mi poate fura zambetul care-mi apare cand ma gandesc la tine. si nimeni nu-mi poate fura inima, pentru ca ea deja iti apartine. Buna dimineata viata mea! »»

Buna dimineata, dragule! iti trimit un milion de sarutari minunate, care sa-ti creeze o stare de spirit perfecta. te cuprind tare, tare! »»

Toate de buna dimineata

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de dimineata - Mesaje de buna dimineata, SMS de buna dimineata, Urari de buna dimineata, Mesaje de buna dimineata pentru iubita, SMS de buna dimineata pentru iubita, Mesaje de buna dimineata pentru prietena, SMS de buna dimineata pentru prietena, mesaje de dimineata facebook