Mesaje de Condoleanțe

Moartea unei persoane dragi este un moment dureros, fie că este un prieten drag, un cunoscut sau un membru al familiei trebuie să îţi exprimi cu sinceritate condoleanţele. Aici găsiți mesaje de condoleanțe, mesaje de deces.

Mesaje de Condoleanțe - Sincere condoleanțe!Ceasul despărțirii a sosit, lăsând în urmă un gol imens și lacrimi de durere fără margini. Sincere condoleanțe!

Mesaje de Condoleanțe - Sincere condoleanțe familiilor îndurerateSincere condoleanțe familiilor îndurerate. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămăși nemângâiați de tragica despărțire.

Mesaje de Condoleanțe - Sincere condoleanțe!Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când am aflat că ființa atât de dragă ție a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsă și gândurile noastre sunt alături de voi. Sincere condoleanțe!

Mesaje de Condoleanțe - Sincere condoleanțe!S-a stins o viață de om, ai pierdut o ființă dragă, iar pierderea este imposibil de realizat. În aceste clipe grele suntem alături de tine. Sincere condoleanțe!

Mesaje de Condoleanțe - Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace!O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Mesaje de Condoleanțe - Gândurile noastre sunt alături de tine!Ne este greu să găsim cuvinte potrivite acum când am aflat că ființa atât de dragă ție a plecat pentru totdeauna. Gândurile noastre sunt alături de tine!

Mesaje de Condoleanțe - Sincere condoleanțe!S-a stins o ființă atât de dragă, lăsând în urmă durere și tristețe. În aceste clipe atât de grele pentru tine îți suntem alături. Sincere condoleanțe!

Mesaje de Condoleanțe - Dumnezeu să vă dea putere și să vă ofere mângâiere în acest moment dureros. Vă îmbrățișăm cu drag!A fost un om minunat și va rămâne mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să vă dea putere și să vă ofere mângâiere în acest moment dureros. Vă îmbrățișăm cu drag!

Mesaje de Condoleanțe - Odihnească-se în pace!Când timpul este pe sfârșite și o ființă dragă ne părăsește pentru totdeauna, soarele își pierde căldura razelor sale, iar noi purtăm doliul întunericului, care rămâne în urma ei. Odihnească-se în pace!

Mesaje de Condoleanțe - Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei îndurerate să-i dea mângâiere.Nu cred că rândurile mele îți vor putea alina durerea și tristețea prin care treci. Golul lăsat în urmă prin stingerea din viață a ființei dragi nu poate fi acoperit de nimeni și nimic. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei îndurerate să-i dea mângâiere.

Mesaje de condoleanțe prin care ne exprimăm regretele pentru trecerea la cele veșnice a persoanelor dragi.

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de condoleanțe prin care ne exprimăm regretele pentru trecerea la cele veșnice a persoanelor dragi.