mesaje cu la multi ani pentru prietena

La multi ani, prietena mea, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi! »»

Prietena mea, in aceasta zi minunata in viata ta iti doresc sa te bucuri mereu de ceea ce ti-a dat Dumnezeu, dar cu putere in suflet si in minte sa tinzi si sa obtii ceea la ce visezi sa obtii sau sa devii! La multi ani draga prietena! »»

Prietena mea, oamenii isi ureaza multe lucruri. Eu iti urez doar doua: niciodata si intotdeauna. Niciodata trista si intotdeauna fericita. La Multi Ani draga prietena! »»

Draga prietena iti doresc ca viata ta sa fie un cer senin si fara nori, sa ai in cale numai flori, succes si bucurie! La multi ani prietena mea! »»

La Multi Ani prietena mea! Mai multe zambete pe fata, mai multi bani in portofel, mai multa dragoste in inima! »»

Prietena mea, iti doresc multa sanatate, fericire, alaturi de cei dragi, succese din plin, alaturi de frumosul si traditionalul LA MULTI ANI! »»

Prietena mea, iti doresc ca toata visele tale sa devina realitate si dorintele sa se transforme in realizari! La multi ani draga prietena! »»

Prietena mea, fie ca dorintele tale sa fie urarile mele si nu te opri niciodata sa incerci si nu incerca niciodata sa te opresti. La Multi Ani draga prietena! »»

Draga prietena, iti urez tot ce nu poti cumpara cu bani si bani sa poti cumpara restul. La Multi Ani prietena mea! »»

Draga prietena iti urez un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani, si un sincer: La multi ani prietena mea! »»

Toate de la multi ani Prietena

Felicitari de la multi ani Prietena

Toate de la multi ani Prietena

Mesaje Urari Felicitari

mesaje cu la multi ani pentru prietena -