mesaj zi nastere sef

La multi ani sefule, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. »»

Zilele de nastere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului si speranta viitorului. Sper ca toate acestea sa faca un numar complet reusit. La multi ani sefule! »»

Natura-ntreaga azi te felicita, Si flori, si soare, toate-s ca-n povesti, Eu iti doresc o viata fericita Si visurile dragi sa le-mplinesti! La multi ani sefule! »»

Draga sefule imi face deosebita placere sa-ti transmit, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani sefule! »»

Sefule, bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani draga sefule! »»

Sefule, fie ca bucuria sa-ti incalzeasca ochii, fie ca fericirea sa-ti lumineze calea, fie ca sanatatea sa nu te paraseasca niciodata si sa te duca la a o suta aniversare! La multi ani draga sefule! »»

Draga sefule, cu ocazia zilei de nastere iti doresc viata lunga, fericire, sanatate si iubire! »»

Draga sefule ... te felicit cu drag de ziua ta de nastere! Iti urez ca in casa ta sa se mute norocul, ca dragostea sa fie cu tine mereu si zi de zi sa devii mai puternic si mai bogat. »»

Sefule, o zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului, sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani sefule! »»

Sefule, de ziua ta iti doresc atata noroc cat sa nu poti duce, fericire cata nu-ti poti inchipui, atata sanatate la cata nu te astepti. La Multi Ani draga sefule! »»

Toate de zi de nastere Sef

Felicitari de zi de nastere Sef

Toate de zi de nastere Sef

Mesaje Urari Felicitari

mesaj zi nastere sef - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru seful tau! Felicitari de zi de nastere pentru sef, felicitari de la multi ani pentru sef, felicitari de zi de nastere pentru seful meu, felicitari de la multi ani pentru seful meu, felicitari pentru seful meu facebook!