mesaj sora la multi ani

Sora mea, in aceasta zi minunata in viata ta iti doresc sa te bucuri mereu de ceea ce ti-a dat Dumnezeu, dar cu putere in suflet si in minte sa tinzi si sa obtii ceea la ce visezi sa obtii sau sa devii! La multi ani draga surioara! »»

La multi ani, surioara, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi! »»

Draga sora, trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani draga surioara! »»

La Multi Ani sora mea! Mai multe zambete pe fata, mai multi bani in portofel, mai multa dragoste in inima! »»

Draga sora mea, oamenii isi ureaza multe lucruri. Eu iti urez doar doua: niciodata si intotdeauna. Niciodata trista si intotdeauna fericita. La Multi Ani draga sora! »»

Draga surioara, iti urez un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani, si un sincer: La multi ani surioara! »»

O floare discreta, pentru o persoana atenta! La Multi Ani sora mea! »»

Draga surioara, iti doresc ca toata visele tale sa devina realitate si dorintele sa se transforme in realizari! La multi ani draga sora mea! »»

Surioara iti doresc ca viata ta sa fie un cer senin si fara nori, sa ai in cale numai flori, succes si bucurie! La multi ani draga sora! »»

Draga surioara, iti urez tot ce nu poti cumpara cu bani si bani sa poti cumpara restul. La Multi Ani surioara! »»

Toate de la multi ani Sora

Felicitari de la multi ani Sora

Toate de la multi ani Sora

Mesaje Urari Felicitari

mesaj sora la multi ani - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru sora ta! Felicitari de zi de nastere pentru sora, felicitari de la multi ani pentru sora!