mesaj pt sot

mesaj pt sot de zi de nastere

La multi ani sotul meu, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. »»

Sotul meu, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani sotul meu! »»

Zilele de nastere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului si speranta viitorului. Sper ca toate acestea sa faca un numar complet reusit. La multi ani sotul meu! »»

Sotul meu doresc ca ceea ce e frumos in visele tale sa devina realitate, iar ceea ce e impecabil in gandul tau sa completeze acele vise! La multi draga sotule! »»

Draga sotul meu ... te felicit cu drag de ziua ta de nastere! Iti urez ca in casa ta sa se mute norocul, ca dragostea sa fie cu tine mereu si zi de zi sa devii mai puternic si mai bogat. »»

Toate de zi de nastere Sot

mesaj pt sot de dragoste

Ai curajul sa spui da, ai curajul sa spui nu. Si in situatii dificile, ai curajul sa fii tu! Te iubesc sotul meu! »»

Cu tine la bine, cu tine la greu, cu tine alaturi mereu, Te iubesc sotul meu! »»

Si la greu dar si la bine ai fost alaturi de mine si cand ceva ma durut ai fost singurul ce m-a crezut. Te iubesc draga sotule! »»

Acum a venit si randul meu sa am grija de tine asa cum ai facut tu mereu. Te iubesc sotul meu! »»

Cum sa faca cineva problema asa de grea, sa ne supere pe noi... sa ne certam intre noi. Eu te iubesc sotul meu orice ar fi si eu vreau ca tu sa stii »»

Toate de dragoste Sot

mesaj pt sot de la multi ani

La multi ani, sotul meu, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii santatos, implinit si fericit alaturi de familia ta. La multi ani frumosi draga sotule! »»

Sotul meu, oamenii isi ureaza multe lucruri. Eu iti urez doar doua: niciodata si intotdeauna. Niciodata trist si intotdeauna fericit. La Multi Ani draga sotule! »»

La Multi Ani sotul meu! Mai multe zambete pe fata, mai multi bani in portofel, mai multa dragoste in inima! »»

Draga sotule, fie ca dorintele tale sa fie urarile mele si nu te opri niciodata sa incerci si nu incerca niciodata sa te opresti. La Multi Ani sotul meu! »»

Sotul meu, iti doresc multa sanatate, fericire, alaturi de cei dragi, succese din plin, alaturi de frumosul si traditionalul LA MULTI ANI! »»

Toate de la multi ani Sot

mesaj pt sot de buna dimineata

Pacat ca nu pot transmite prin sms cafeaua si prajiturile, asa ca le mananc eu pe toate. Buna dimineata, sotul meu! »»

Nu vreau să te trezesc, dar trebuie să-ți spun că mi-e dor de tine. Bună dimineața, sotul meu! »»

Buna dimineata, draga sotule! Sper ca te trezesti zambind, la fel cum am facut-o eu cand m-am gandit la tine! »»

Alaturi de tine simt ca pot sa lupt, sa rad, sa daruiesc... sa traiesc. Neata, draga sotule! »»

Mesajele primite de dimineata ne fac mai viata mai frumoasa. Buna dimineata, sotul meu! »»

Toate de buna dimineata Sot

mesaj pt sot de multumire

M-ai incurajat atunci cand aveam nevoie de asta. Multumesc sotul meu! »»

Sotul meu, mi-ai facut cel mai frumos cadou... prezenta ta! Multumesc! »»

Sotul meu, multumesc pentru ajutorul acordat atunci cand am avut nevoie. Nu stiu daca stii cat de mult a contat pentru mine. Multumesc sotul meu! »»

Cuvintele nu pot exprima recunostinta pe care o simt. O sa spun doar: Iti Multumesc draga sotule! »»

Draga sotule, vreau sa-ti transmit un Multumesc! din toata inima. Un Multumesc pe care nici o felicitare nu l-ar putea cuprinde. »»

Toate de multumire Sot

mesaj pt sot de Ziua Numelui

Iti urez La Multi Ani sotul meu si fie ca Sfantul al carui nume il porti sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara. »»

La Multi Ani, sotul meu! Sfantul pe care il reprezinti sa te calauzeasca mereu, sa-ti dea un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire. »»

Iti urez La Multi Ani sotul meu, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara. »»

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La multi ani de ziua numelui sotul meu! »»

De ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume. La multi ani, sotul meu! »»

Toate de Ziua Numelui Sot

mesaj pt sot de Paste

Sotul meu, fie ca Sfanta sarbatoare de Paste sa iti aduca lumina, caldura si sanatate. Hristos a Inviat! »»

Sotul meu, in aceasta zi de sarbatoare vreau sa iti urez tie si familiei tale multa sanatate, intelepciune si putere. Paste Fericit draga sotule! »»

Invierea Domnului sa iti aduca in suflet dragoste si fericire. Sarbatori pascale fericite sotul meu! »»

Sotul meu, iti doresc sanatate, bucurie si cat mai multe clipe petrecute in prezenta familiei si a celor dragi. Paste Fericit! »»

Sotul meu, sper ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat! »»

Toate de Paste Sot

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru sotul tau! Felicitari de zi de nastere pentru sot, felicitari de la multi ani pentru sot, felicitari de zi de nastere pentru sotul meu, felicitari de la multi ani pentru sotul meu!

Mesaje Urari Felicitari

mesaj pt sot - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru sotul tau! Felicitari de zi de nastere pentru sot, felicitari de la multi ani pentru sot, felicitari de zi de nastere pentru sotul meu, felicitari de la multi ani pentru sotul meu!