mesaj pt fratele meu

mesaj pt fratele meu de zi de nastere

Fratele meu, fie ca bucuria sa-ti incalzeasca ochii, fie ca fericirea sa-ti lumineze calea, fie ca sanatatea sa nu te paraseasca niciodata si sa te duca la a o suta aniversare! La multi ani draga frate! »»

La multi ani fratele meu, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. »»

Zilele de nastere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului si speranta viitorului. Sper ca toate acestea sa faca un numar complet reusit. La multi ani fratele meu! »»

Fratele meu, o zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului, sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani fratelo! »»

Draga frate, bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani fratelo! »»

Toate de zi de nastere Frate

mesaj pt fratele meu de dragoste

Ai curajul sa spui da, ai curajul sa spui nu. Si in situatii dificile, ai curajul sa fii tu! Te iubesc fratele meu! »»

Si la greu dar si la bine ai fost alaturi de mine si cand ceva ma durut ai fost singurul ce m-a crezut. Te iubesc fratelo! »»

Cum sa faca cineva problema asa de grea, sa ne supere pe noi... sa ne certam intre noi. Eu te iubesc draga frate orice ar fi si eu vreau ca tu sa stii »»

Cu tine la bine, cu tine la greu, cu tine alaturi mereu, Te iubesc fratelo! »»

Acum a venit si randul meu sa am grija de tine asa cum ai facut tu mereu. Te iubesc fratele meu! »»

Toate de dragoste Frate

mesaj pt fratele meu de la multi ani

Draga frate iti urez un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani, si un sincer: La multi ani fratele meu! »»

La multi ani, draga frate, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii santatos, implinit si fericit alaturi de familia ta. La multi ani frumosi fratele meu! »»

Fratele meu, iti doresc ca toata visele tale sa devina realitate si dorintele sa se transforme in realizari! La multi ani draga frate! »»

Fratelo, iti doresc sa ai bucurie peste ani, portofelul plin de bani, noroc si la multi ani! »»

Draga frate iti doresc ca viata ta sa fie un cer senin si fara nori, sa ai in cale numai flori, succes si bucurie! La multi ani fratelo! »»

Toate de la multi ani Frate

mesaj pt fratele meu de buna dimineata

Buna dimineata, fratele meu! Sa ai o zi minunata si fie ca soarele sa-ti deseneze pe buze zambetul. »»

Alaturi de tine simt ca pot sa lupt, sa rad, sa daruiesc... sa traiesc. Neata, fratele meu! »»

Pacat ca nu pot transmite prin sms cafeaua si prajiturile, asa ca le mananc eu pe toate. Buna dimineata, draga frate! »»

Nu vreau să te trezesc, dar trebuie să-ți spun că mi-e dor de tine. Bună dimineața, draga frate! »»

Buna dimineata, fratelo! Sper ca te trezesti zambind, la fel cum am facut-o eu cand m-am gandit la tine! »»

Toate de buna dimineata Frate

mesaj pt fratele meu de multumire

M-ai incurajat atunci cand aveam nevoie de asta. Multumesc fratele meu! »»

Fratele meu, mi-ai facut cel mai frumos cadou... prezenta ta! Multumesc! »»

Fratelo, vreau sa-ti transmit un Multumesc! din toata inima. Un Multumesc pe care nici o felicitare nu l-ar putea cuprinde. »»

Fratele meu, multumesc pentru ajutorul acordat atunci cand am avut nevoie. Nu stiu daca stii cat de mult a contat pentru mine. Multumesc fratelo! »»

Cuvintele nu pot exprima recunostinta pe care o simt. O sa spun doar: Iti Multumesc fratelo! »»

Toate de multumire Frate

mesaj pt fratele meu de Ziua Numelui

Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani fratele meu! »»

La Multi Ani, fratele meu! In aceasta sfanta zi, iti doresc numai bine, multa fericire, indeplinirea tuturor dorintelor si fie ca Sfantul pe care il reprezinti sa te calauzeasca mereu in viata. »»

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La multi ani de ziua numelui fratele meu! »»

Iti urez La Multi Ani fratelo si fie ca Sfantul al carui nume il porti sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara. »»

La Multi Ani, fratelo! Sfantul pe care il reprezinti sa te calauzeasca mereu, sa-ti dea un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire. »»

Toate de Ziua Numelui Frate

mesaj pt fratele meu de Paste

Fratele meu, sa ai parte de un Paste Fericit alaturi de cei dragi, de o viata mai frumoasa si de un an mai bun! »»

Draga frate, sa te bucure Dumnezeu, sa iti dea sanatate, sa ai continuitate, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit! »»

Draga frate, in aceasta zi de sarbatoare vreau sa iti urez tie si familiei tale multa sanatate, intelepciune si putere. Paste Fericit fratelo! »»

Fratele meu, sper ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat! »»

Fratele meu, fie ca Sfanta sarbatoare de Paste sa iti aduca lumina, caldura si sanatate. Hristos a Inviat! »»

Toate de Paste Frate

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru fratele tau! Felicitari de zi de nastere pentru frate, felicitari de la multi ani pentru frate!

Mesaje Urari Felicitari

mesaj pt fratele meu - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru fratele tau! Felicitari de zi de nastere pentru frate, felicitari de la multi ani pentru frate!