mesaj pentru diriginta de 8 martie

1000 de flori si tot atatea ganduri bune pentru o persoana deosebita. Va doresc o zi speciala, la fel ca dumneavoastra. La multi ani de 8 martie doamna diriginta! »»

Doamna diriginta, de 8 martie va urez o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri! »»

Doamna diriginta, va doresc ca aceste zile de primavara si rasaritul soarelui sa va aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat ... La multi ani de 8 Martie! »»

Fie ca ziua de 8 Martie sa va aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani de ziua femeii doamna diriginta! »»

Doamna diriginta fie ca ziua de 8 Martie sa va aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani! »»

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. doamna diriginta va doresc un 8 Martie special! »»

Nu exista prilej mai minunat de daruire decat sa poti da zi de zi ce ai mai bun din tine. Sa poti sa inveti cu intelepciune si rabdare pe cel ce a venit la tine. Pentru calauzirea pasilor pe drumul vietii si stiintei, pentru invatarea si cunostintele daruite. Va multumim cu respect, doamna diriginta! La multi ani de 8 Martie! »»

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni... si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale. Va doresc un 8 Martie cat mai frumos doamna diriginta! »»

De ziua dumneavoastra doamna diriginta ... Ce as putea sa va doresc mai mult decat sa aveti in suflet vesnic primavara? La multi ani de 8 Martie! »»

De 8 Martie senin, intr-un cadru anonim, primavara a sosit, in al iernii asfintit. Primavara-n suflet va doresc doamna diriginta! »»

Toate de 8 Martie Diriginta

Felicitari de 8 Martie Diriginta

Toate de 8 Martie Diriginta

Mesaje Urari Felicitari

mesaj pentru diriginta de 8 martie - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru diriginta ta! Felicitari de zi de nastere pentru diriginta, felicitari de la multi ani pentru diriginta, felicitari de zi de nastere pentru diriginta, felicitari de la multi ani pentru diriginta!