mesaj pentru baiatul meu de ziua lui

Baiatul meu, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani baiatul meu! »»

La multi ani baiatul meu, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. »»

Baiatul meu, fie ca bucuria sa-ti incalzeasca ochii, fie ca fericirea sa-ti lumineze calea, fie ca sanatatea sa nu te paraseasca niciodata si sa te duca la a o suta aniversare! La multi ani baiatul meu! »»

Natura-ntreaga azi te felicita, Si flori, si soare, toate-s ca-n povesti, Eu iti doresc o viata fericita Si visurile dragi sa le-mplinesti! La multi ani baiatul meu! »»

Baiatul meu, o zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului, sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani baiatul meu! »»

Draga baiatul meu ... te felicit cu drag de ziua ta de nastere! Iti urez ca in casa ta sa se mute norocul, ca dragostea sa fie cu tine mereu si zi de zi sa devii mai puternic si mai bogat. »»

Baiatul meu, de ziua ta iti doresc atata noroc cat sa nu poti duce, fericire cata nu-ti poti inchipui, atata sanatate la cata nu te astepti. La Multi Ani baiatul meu! »»

Baiatul meu doresc ca ceea ce e frumos in visele tale sa devina realitate, iar ceea ce e impecabil in gandul tau sa completeze acele vise! La multi baiatul meu! »»

Baiatul meu, bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani baiatul meu! »»

Baiatul meu, La multi ani cu drag si dor, sa ai o viata frumoasa si parfumata ca un buchet de trandafiri! »»

Toate de zi de nastere Baiat

Felicitari de zi de nastere Baiat

Toate de zi de nastere Baiat

Mesaje Urari Felicitari

mesaj pentru baiatul meu de ziua lui - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru baiatul tau! Felicitari de zi de nastere pentru baiat, felicitari de la multi ani pentru baiat, felicitari de zi de nastere pentru baitul meu, felicitari de la multi ani pentru baiatul meu, felicitari pentru baiatul meu facebook!