mesaj la multi ani pentru iubit

La multi ani, iubitule, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii santatos, implinit si fericit alaturi de familia ta. La multi ani frumosi dragul meu! »»

La Multi Ani iubitule! Mai multe zambete pe fata, mai multi bani in portofel, mai multa dragoste in inima! »»

Iubitule, in aceasta zi minunata in viata ta iti doresc sa te bucuri mereu de ceea ce ti-a dat Dumnezeu, dar cu putere in suflet si in minte sa tinzi si sa obtii ceea la ce visezi sa obtii sau sa devii! La multi ani dragul meu! »»

Iubitule, fie ca dorintele tale sa fie urarile mele si nu te opri niciodata sa incerci si nu incerca niciodata sa te opresti. La Multi Ani dragul meu! »»

Iubitule, iti doresc multa sanatate, fericire, alaturi de cei dragi, succese din plin, alaturi de frumosul si traditionalul LA MULTI ANI! »»

Dragul meu, iti doresc ca toata visele tale sa devina realitate si dorintele sa se transforme in realizari! La multi ani iubitule! »»

Iubitule, iti doresc sa ai bucurie peste ani, portofelul plin de bani, noroc si la multi ani! »»

Dragul meu iti doresc ca viata ta sa fie un cer senin si fara nori, sa ai in cale numai flori, succes si bucurie! La multi ani iubitule! »»

Dragul meu iti urez un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani, si un sincer: La multi ani iubitule! »»

Dragul meu, iti urez tot ce nu poti cumpara cu bani si bani sa poti cumpara restul. La Multi Ani iubitule! »»

Toate de la multi ani Iubit

Felicitari de la multi ani Iubit

Toate de la multi ani Iubit

Mesaje Urari Felicitari

mesaj la multi ani pentru iubit - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru iubitul tau! Felicitari de zi de nastere pentru iubit, felicitari de la multi ani pentru iubit, felicitari de dragoste pentru iubit, felicitari de zi de nastere pentru iubitul meu, felicitari de la multi ani pentru iubitul meu!