mesaj de ziua nastere a mamei

La multi ani, draga mama, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi mama! »»

Draga mama imi face deosebita placere sa-ti transmit, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani mama! »»

Draga mama, de ziua ta iti doresc atata noroc cat sa nu poti duce, fericire cata nu-ti poti inchipui, atata sanatate la cata nu te astepti. La Multi Ani mama! »»

Mama, o zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului, sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani mama! »»

La multi ani mama, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. »»

Draga mama, cu ocazia zilei de nastere iti doresc viata lunga, fericire, sanatate si iubire! »»

Draga mama, sa ai parte de toata caldura omenirii, un ocean de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet! La multi ani mama! »»

Mama, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani mama! »»

Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el s-a infloreasca mai frumos si plin de sanatate decat cei care sunt deja in buchet. La multi ani mama! »»

Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata... La multi ani mama! »»

Toate de zi de nastere Mama

Felicitari de zi de nastere Mama

Toate de zi de nastere Mama

Mesaje Urari Felicitari

mesaj de ziua nastere a mamei - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru mama ta! Felicitari de zi de nastere pentru mama, felicitari de la multi ani pentru mama!