mesaj de 8 martie pentru fiica mea

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. fiica mea iti doresc un 8 Martie special! »»

8 Martie sa iti dea Un ghiocel pe-un fulg de nea Si-o floare din gradina Sa ai in suflet lumina. La multi ani, fiica mea! »»

Fata mea, iti doresc ca aceste zile de primavara si rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat ... La multi ani de 8 Martie! »»

Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani de ziua femeii fata mea! »»

Fata mea, doresc ca aceasta primavara sa-ti aduca sanatate si noroc, soarele sa-ti lumineze sufletul si calea, sa ai parte numai de bucurii, intelegere, armonie si pace. »»

1000 de flori si tot atatea ganduri bune pentru o persoana deosebita. Iti doresc o zi speciala, la fel ca tine. La multi ani de 8 Martie fiica mea! »»

De ziua ta fata mea ... Ce as putea sa-ti doresc mai mult decat sa ai in suflet vesnic primavara? La multi ani de 8 Martie! »»

Fata mea, fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani! »»

Martisorul ce-ti zambeste / L-am luat dintr-o poveste / Si i-am pus in pragul serii / Tineretea primaverii, / Prospetimea diminetii / Si vioiciunea vietii, / Linistea unui apus, / Dragostea de nesupus, / Stralucirea stelelor, / Frumusetea florilor, / Vesnicia codrului, / Zambetul izvorului. / Pentru tine-s toate, da, / La multi ani, fiica mea! »»

Iti doresc ca rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie insorit fata mea! »»

Toate de 8 Martie Fata

Felicitari de 8 Martie Fata

Toate de 8 Martie Fata

Mesaje Urari Felicitari

mesaj de 8 martie pentru fiica mea - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru fiica ta, fata ta! Felicitari de zi de nastere pentru fiica, felicitari de la multi ani pentru fata mea, felicitari de zi de nastere pentru fata mea, felicitari de la multi ani pentru fiica mea, felicitari pentru fiica mea facebook!