martisor pentru invatatoare

Click pe felicitare pentru a o trimite prin email sau pe facebook.

Doamna invatatoare doresc ca aceasta primavara sa va aduca sanatate si noroc ...


martisor pentru invatatoare Doamna invatatoare doresc ca aceasta primavara sa va aduca sanatate si noroc ...

Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru doamna invatatoare


martisor pentru invatatoare Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru doamna invatatoare

La multi ani de 1 Martie! pentru doamna invatatoare


martisor pentru invatatoare La multi ani de 1 Martie! pentru doamna invatatoare

Doamna invatatoare va doresc un 1 Martie fericit si o primavara care sa va infloreasca intregul an!


martisor pentru invatatoare Doamna invatatoare va doresc un 1 Martie fericit si o primavara care sa va infloreasca intregul an!

Doamna invatatoare, va doresc un 1 Martie fericit si o primavara frumoasa cu multe bucurii, zambete si voie buna!


martisor pentru invatatoare Doamna invatatoare, va doresc un 1 Martie fericit si o primavara frumoasa cu multe bucurii, zambete si voie buna!

Un martisor plin de speranta cu o primavara verde si cu mult soare pentru doamna invatatoare!


martisor pentru invatatoare Un martisor plin  de speranta cu o primavara  verde si cu mult  soare pentru doamna invatatoare!

Toate de 1 Martie Invatatoare

Mesaje martisor pentru invatatoare

Parfumul florilor de primavara, roua diminetilor calde, adierea zefirului din cel mai frumos anotimp, toate acestea sa-si gaseasca locul in sufletul dumneavostra. La multi ani de 1 Martie doamna invatatoare! »»

In aceasta zi de primavara, cand toate florile zambesc pentru dumneavostra, primiti in dar acest martisor alaturi de urarile mele de bine! La multi ani de martisor doamna invatatoare! »»

Intr-o zi cu soare in care miroase a sarbatoare, va trimit si eu mesaje primavaratice cu arome de martisoare si va urez: O primavara ca-n povesti doamna invatatoare! »»

Miracolul renasterii sa se implineasca si in sufletul dumneavostra doamna invatatoare, iar dragostea de viata sa va bucure sufletul! »»

Doamna invatatoare, primavara sa va aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului dumneavostra. »»

Toate de 1 Martie Invatatoare

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru invatatoarea ta! Felicitari de zi de nastere pentru doamna invatatoare, felicitari de la multi ani pentru doamna invatatoare!

Mesaje Urari Felicitari

martisor pentru invatatoare - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru invatatoarea ta! Felicitari de zi de nastere pentru doamna invatatoare, felicitari de la multi ani pentru doamna invatatoare!