8 martie sotie

Click pe felicitare pentru a o trimite prin email sau pe facebook.

Cu ocazia zilei femeii iți doresc multă sănătate, fericire și numai bine! La mulți ani, sotia mea!


8 martie sotie Cu ocazia zilei femeii iți doresc multă sănătate, fericire și numai bine! La mulți ani, sotia mea!

La multi ani draga mea sotie


8 martie sotie La multi ani draga mea sotie

8 Martie La multi ani sotia mea!


8 martie sotie 8 Martie La multi ani sotia mea!

8 Martie O floare pentru sotia mea!


8 martie sotie 8 Martie O floare pentru sotia mea!

Felicitare cu trandafiri de 8 Martie La multi ani, draga mea sotie!


8 martie sotie Felicitare cu trandafiri de 8 Martie La multi ani, draga mea sotie!

La multi ani cu ocazia zilei de 8 Martie pentru sotia mea!


8 martie sotie La multi ani cu ocazia zilei de 8 Martie pentru sotia mea!

Toate de 8 Martie Sotie

Mesaje 8 martie sotie

Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani de ziua femeii draga mea sotie! »»

Iti doresc ca rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie insorit draga mea sotie! »»

Draga mea sotie, fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani! »»

De 8 Martie senin, intr-un cadru anonim, primavara a sosit, in al iernii asfintit. Primavara-n suflet iti doresc draga mea sotie! »»

Martisorul ce-ti zambeste / L-am luat dintr-o poveste / Si i-am pus in pragul serii / Tineretea primaverii, / Prospetimea diminetii / Si vioiciunea vietii, / Linistea unui apus, / Dragostea de nesupus, / Stralucirea stelelor, / Frumusetea florilor, / Vesnicia codrului, / Zambetul izvorului. / Pentru tine-s toate, da, / La multi ani, sotia mea! »»

Toate de 8 Martie Sotie

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru sotia ta! Felicitari de zi de nastere pentru sotie, felicitari de la multi ani pentru sotie, felicitari de zi de nastere pentru sotia mea, felicitari de la multi ani pentru sotia mea!

Mesaje Urari Felicitari

8 martie sotie - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru sotia ta! Felicitari de zi de nastere pentru sotie, felicitari de la multi ani pentru sotie, felicitari de zi de nastere pentru sotia mea, felicitari de la multi ani pentru sotia mea!