la mulți ani cumnate

Click pe felicitare pentru a o trimite prin email sau pe facebook.

La multi ani draga cumnate!


la mulți ani cumnate La multi ani draga cumnate!

Toate visele tale sa devina realitate si dorintele sa se transforme in realizari! La multi ani draga cumnate!


la mulți ani cumnate Toate visele tale sa devina realitate si dorintele sa se transforme  in realizari! La multi ani draga cumnate!

Astazi la aniversare, vin si eu cu o urare: de noroc si sanatate ... Multa sanatate si fericire! La multi ani cumnatul meu!


la mulți ani cumnate Astazi la aniversare,  vin si eu cu o urare:  de noroc si sanatate  ... Multa sanatate si fericire! La multi ani cumnatul meu!

La multi ani cumnate!


la mulți ani cumnate La multi ani cumnate!

La multi ani draga cumnate!


la mulți ani cumnate La multi ani draga cumnate!

La multi ani draga cumnate!


la mulți ani cumnate La multi ani draga cumnate!

Toate de la multi ani Cumnat

Mesaje la mulți ani cumnate

La multi ani, cumnate, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii santatos, implinit si fericit alaturi de familia ta. La multi ani frumosi draga cumnate! »»

Cumnate, in aceasta zi minunata in viata ta iti doresc sa te bucuri mereu de ceea ce ti-a dat Dumnezeu, dar cu putere in suflet si in minte sa tinzi si sa obtii ceea la ce visezi sa obtii sau sa devii! La multi ani draga cumnate! »»

La Multi Ani cumnate! Mai multe zambete pe fata, mai multi bani in portofel, mai multa dragoste in inima! »»

Cumnate, iti doresc sa ai bucurie peste ani, portofelul plin de bani, noroc si la multi ani! »»

Draga cumnate, oamenii isi ureaza multe lucruri. Eu iti urez doar doua: niciodata si intotdeauna. Niciodata trist si intotdeauna fericit. La Multi Ani cumnate! »»

Toate de la multi ani Cumnat

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru cumnatul tau! Felicitari de zi de nastere pentru cumnat, felicitari de la multi ani pentru cumnat, felicitari de zi de nastere pentru cumnatul meu, felicitari de la multi ani pentru cumnatul meu!

Mesaje Urari Felicitari

la mulți ani cumnate - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru cumnatul tau! Felicitari de zi de nastere pentru cumnat, felicitari de la multi ani pentru cumnat, felicitari de zi de nastere pentru cumnatul meu, felicitari de la multi ani pentru cumnatul meu!