la multi ani sotiei tale

Click pe felicitare pentru a o trimite prin email sau pe facebook.

La multi ani draga mea sotie


la multi ani sotiei tale La multi ani draga mea sotie

Draga mea, sa ai parte de toata caldura omenirii, un ocean de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet!


la multi ani sotiei tale Draga mea, sa ai parte de toata caldura omenirii, un ocean de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet!

La multi ani, sotia mea Sa-ti fie viata un buchet de flori


la multi ani sotiei tale La multi ani, sotia mea Sa-ti fie viata un buchet de flori

La multi ani si multa sanatate draga mea sotie!


la multi ani sotiei tale La multi ani si multa sanatate draga mea sotie!

La multi ani draga mea sotie te iubim si iti dorim multa sanatate si fericire !


la multi ani sotiei tale La multi ani draga mea sotie te iubim si iti dorim multa sanatate si fericire !

La multi ani draga sotie!


la multi ani sotiei tale La multi ani draga sotie!

Toate de la multi ani Sotie

Mesaje la multi ani sotiei tale

La multi ani, draga mea, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi! »»

Draga mea, in aceasta zi minunata in viata ta iti doresc sa te bucuri mereu de ceea ce ti-a dat Dumnezeu, dar cu putere in suflet si in minte sa tinzi si sa obtii ceea la ce visezi sa obtii sau sa devii! La multi ani draga sotie! »»

Draga mea sotie, fie ca dorintele tale sa fie urarile mele si nu te opri niciodata sa incerci si nu incerca niciodata sa te opresti. La Multi Ani draga sotie! »»

Draga mea, iti doresc ca toata visele tale sa devina realitate si dorintele sa se transforme in realizari! La multi ani draga mea sotie! »»

Draga mea iti urez un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani, si un sincer: La multi ani draga sotie! »»

Toate de la multi ani Sotie

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru sotia ta! Felicitari de zi de nastere pentru sotie, felicitari de la multi ani pentru sotie, felicitari de zi de nastere pentru sotia mea, felicitari de la multi ani pentru sotia mea!

Mesaje Urari Felicitari

la multi ani sotiei tale - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru sotia ta! Felicitari de zi de nastere pentru sotie, felicitari de la multi ani pentru sotie, felicitari de zi de nastere pentru sotia mea, felicitari de la multi ani pentru sotia mea!