la multi ani pt nasu

Click pe felicitare pentru a o trimite prin email sau pe facebook.

La multi ani draga nasule multa sanatate si fericire!


la multi ani pt nasu La multi ani draga nasule multa sanatate si fericire!

Astazi la aniversare, vin si eu cu o urare: de noroc si sanatate ... Multa sanatate si fericire! La multi ani dragul meu nas!


la multi ani pt nasu Astazi la aniversare,  vin si eu cu o urare:  de noroc si sanatate  ... Multa sanatate si fericire! La multi ani dragul meu nas!

La multi ani si multa sanatate draga nasule!


la multi ani pt nasu La multi ani si multa sanatate draga nasule!

La multi ani draga nasule!


la multi ani pt nasu La multi ani draga nasule!

Toate visele tale sa devina realitate si dorintele sa se transforme in realizari! La multi ani dragul meu nas!


la multi ani pt nasu Toate visele tale sa devina realitate si dorintele sa se transforme  in realizari! La multi ani dragul meu nas!

La multi ani, nanasule!


la multi ani pt nasu La multi ani, nanasule!

Toate de la multi ani Nas

Mesaje la multi ani pt nasu

La multi ani, nanasule, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii santatos, implinit si fericit alaturi de familia ta. La multi ani frumosi draga nasule! »»

Nanasule, in aceasta zi minunata in viata ta iti doresc sa te bucuri mereu de ceea ce ti-a dat Dumnezeu, dar cu putere in suflet si in minte sa tinzi si sa obtii ceea la ce visezi sa obtii sau sa devii! La multi ani draga nasule! »»

Dragul meu nas, oamenii isi ureaza multe lucruri. Eu iti urez doar doua: niciodata si intotdeauna. Niciodata trist si intotdeauna fericit. La Multi Ani, draga nasule! »»

La Multi Ani nanasule! Mai multe zambete pe fata, mai multi bani in portofel, mai multa dragoste in inima! »»

Draga nasule iti urez un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani, si un sincer: La multi ani dragul meu nas! »»

Toate de la multi ani Nas

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru nasul tau! Felicitari de zi de nastere pentru nas, felicitari de la multi ani pentru nas, felicitari de zi de nastere pentru nanas, felicitari de la multi ani pentru nanas!

Mesaje Urari Felicitari

la multi ani pt nasu - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru nasul tau! Felicitari de zi de nastere pentru nas, felicitari de la multi ani pentru nas, felicitari de zi de nastere pentru nanas, felicitari de la multi ani pentru nanas!