la multi ani bunicu

Click pe felicitare pentru a o trimite prin email sau pe facebook.

La multi ani draga bunicule


la multi ani bunicu La multi ani draga bunicule

La multi ani draga bunicule


la multi ani bunicu La multi ani draga bunicule

Astazi la aniversare, vin si eu cu o urare: de noroc si sanatate ... Multa sanatate si fericire! La multi ani bunicul meu!


la multi ani bunicu Astazi la aniversare,  vin si eu cu o urare:  de noroc si sanatate  ... Multa sanatate si fericire! La multi ani bunicul meu!

La multi ani bunicule!


la multi ani bunicu La multi ani bunicule!

La multi ani si multa sanatate bunicule!


la multi ani bunicu La multi ani si multa sanatate bunicule!

La multi ani bunicule!


la multi ani bunicu La multi ani bunicule!

Toate de la multi ani Bunic

Mesaje la multi ani bunicu

Bunicule, oamenii isi ureaza multe lucruri. Eu iti urez doar doua: niciodata si intotdeauna. Niciodata trist si intotdeauna fericit. La Multi Ani draga bunicule! »»

La multi ani, bunicule, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii santatos, implinit si fericit alaturi de familia ta. La multi ani frumosi draga bunicule! »»

Bunicule, iti doresc multa sanatate, fericire, alaturi de cei dragi, succese din plin, alaturi de frumosul si traditionalul LA MULTI ANI! »»

La Multi Ani bunicule! Mai multe zambete pe fata, mai multi bani in portofel, mai multa dragoste in inima! »»

Draga bunicule iti doresc ca viata ta sa fie un cer senin si fara nori, sa ai in cale numai flori, succes si bucurie! La multi ani bunicule! »»

Toate de la multi ani Bunic

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru bunicul tau! Felicitari de zi de nastere pentru bunic, felicitari de la multi ani pentru bunic, felicitari de zi de nastere pentru bunicul meu, felicitari de la multi ani pentru bunicul meu!

Mesaje Urari Felicitari

la multi ani bunicu - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru bunicul tau! Felicitari de zi de nastere pentru bunic, felicitari de la multi ani pentru bunic, felicitari de zi de nastere pentru bunicul meu, felicitari de la multi ani pentru bunicul meu!