Invitație la o petrecere de poveste! - Invitații la Ziua de nastere personalizate

Invitație la o petrecere de poveste! - Invitații la Ziua de nastere personalizate

Completează câmpurile din formularul de mai jos cu informațiile evenimentului tău, apasă butonul `Creează invitația` și invitația va fi gata tine.

Text invitație


__ ____________________ Te invit să iei parte la ziua mea în care să ne aducem aminte de copilărie și să facem planuri de viitor. Să ne distrăm cum numai noi știm și peste ani să ne-amintim. Petrecerea va avea loc la ________________________________________ pe data de ______________________________ începând cu ora __________ O asemenea-ntâmplare Ce o dată-n viață este E o mare sărbătoare. Va fi o petrecere de poveste!

Descriere invitatie


Invitație cu design clasic pentru o petrecere de poveste pentru ziua de nastere care se poate edita online gratis.
Dupa personalizarea online, trimite aceasta invitatie la ziua de nastere cu design clasic pentru o petrecere de poveste catre prieteni sau colegi, folosind retelele de socializare preferate. Daca vrei, poti s-o printezi si s-o dai personal. Distractie placuta!
Dimensiune invitatie 1000px x 1400px.

Invitația anterioara Invitația urmatoare Invitații Ziua de nastere (87)

Te-ar putea interesa și ...


Mesaje Urari Felicitari

Invitație cu design clasic pentru o petrecere de poveste pentru ziua de nastere care se poate edita online gratis. Dupa personalizarea online, trimite aceasta invitatie la ziua de nastere cu design clasic pentru o petrecere de poveste catre prieteni sau colegi, folosind retelele de socializare preferate. Daca vrei, poti s-o printezi si s-o dai personal. Distractie placuta! Dimensiune invitatie 1000px x 1400px.