Invitație cu Elsa și Anna, baloane și cutii de cadouri - Invitații la Ziua de nastere copii personalizate

Invitație cu Elsa și Anna, baloane și cutii de cadouri - Invitații la Ziua de nastere copii personalizate

Completează câmpurile din formularul de mai jos cu informațiile evenimentului tău, apasă butonul `Creează invitația` și invitația va fi gata tine.

Text invitație


Vă invit la petrecerea mea în data de ____________________ Vom sărbători împreună la ______________________________ începând cu ora __________ Vă aştept cu mare drag, ____________________

Descriere invitatie


Invitație cu Anna și Elsa cu baloane și cutii de cadouri pentru ziua de naștere copii care se poate edita online gratis.
Dupa personalizarea online, trimite aceasta invitatie la petrecere cu Anna și Elsa cu baloane și cutii de cadouri catre prieteni, folosind retelele de socializare preferate. Daca vrei, poti s-o printezi si s-o dai personal. Distractie placuta!
Dimensiune invitatie 1000px x 1400px.

Invitația anterioara Invitația urmatoare Invitații Ziua de nastere copii (85)

Te-ar putea interesa și ...


Mesaje Urari Felicitari

Invitație cu Anna și Elsa cu baloane și cutii de cadouri pentru ziua de naștere copii care se poate edita online gratis. Dupa personalizarea online, trimite aceasta invitatie la petrecere cu Anna și Elsa cu baloane și cutii de cadouri catre prieteni, folosind retelele de socializare preferate. Daca vrei, poti s-o printezi si s-o dai personal. Distractie placuta! Dimensiune invitatie 1000px x 1400px.