Felicitari de Paste pentru Verisor - Paste Fericit draga vere!

Felicitari de Paste pentru Verisor - Paste Fericit draga vere!

Trimite pe facebook

Descarca felicitarea Pin It Trimite pe Viber Trimite pe WhatsApp

Te-ar putea interesa și ...


Mesaje de Paste pentru Verisor


Mesaje de Paste - Paste Fericit varul meu!Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste! Paste Fericit varul meu!

Mesaje de Paste - Un Paste Fericit verisorul meu!Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa iti aduca cele patru taine divine: lumina, intelepciune, dragoste, speranta. Un Paste Fericit verisorul meu!

Mesaje de Paste - Paste Fericit draga vere!Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit draga vere!

Mesaje de Paste - Fie ca Invierea Domnului sa iti aduca bucurie in suflet, la toata familia taFie ca Invierea Domnului sa iti aduca bucurie in suflet, la toata familia ta si sa nu uiti niciodata de Dumnezeu ca el este Tatal nostru, al tuturor. Iti urez un Paste Fericit draga vere!

Mesaje de Paste - Paste Fericit verisorul meu!Verisorul meu, in aceasta zi de sarbatoare vreau sa iti urez tie si familiei tale multa sanatate, intelepciune si putere. Paste Fericit draga vere!

Mesaje Urari Felicitari

Felicitari de Paste pentru Verisor - Paste Fericit draga vere! Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru varul sau verisorul tau! Felicitari de zi de nastere pentru var, felicitari de la multi ani pentru var, felicitari de zi de nastere pentru unchiul verisor, felicitari de la multi ani pentru verisor!