Felicitari de zi de nastere pentru Verisoara - La multi ani draga verisoara!

Felicitari de zi de nastere pentru Verisoara - La multi ani draga verisoara!

Trimite pe facebook

Descarca felicitarea Pin It Trimite pe Viber Trimite pe WhatsApp

Descriere felicitare


Există mulți oameni importanți în viața ta pe care îi poți surprinde cu o felicitare trandafir roșu pentru cumnată de fiecare dată când își sărbătoresc ziua de naștere.
Trimiteți felicitarea la verisoara cu textul La multi ani verisoara!.
Date tehnice: lungime 600px și lățime 300px.

Te-ar putea interesa și ...


Mesaje de zi de nastere pentru Verisoara


Mesaje de zi de nastere - La multi ani frumosi draga verisoaraLa multi ani, draga verisoara, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi verisoara!

Mesaje de zi de nastere - La multi ani vara mea, sanatate, iubireLa multi ani vara mea, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase.

Mesaje de zi de nastere - Draga verisoara, fie ca bucuria sa-ti incalzeasca ochii ... La multi ani verisoara!Draga verisoara, fie ca bucuria sa-ti incalzeasca ochii, fie ca fericirea sa-ti lumineze calea, fie ca sanatatea sa nu te paraseasca niciodata si sa te duca la a o suta aniversare! La multi ani verisoara!

Mesaje de zi de nastere - Draga verisoara, iti doresc un ocean de sanatate si toate florile lumiiDraga verisoara, sa ai parte de toata caldura omenirii, un ocean de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet! La multi ani vara mea!

Mesaje de zi de nastere - Verisoara, tot ce iti doresti sa ti se indeplineascaVerisoara, iti doresc ca de ziua ta, soarele pe loc sa stea, sa-ti aduca de la mine fericire si iubire, la multi ani cu fericire si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca. La multi ani draga verisoara!

Mesaje Urari Felicitari

Există mulți oameni importanți în viața ta pe care îi poți surprinde cu o felicitare trandafir roșu pentru cumnată de fiecare dată când își sărbătoresc ziua de naștere. Trimiteți felicitarea la verisoara cu textul La multi ani verisoara!. Date tehnice: lungime 600px și lățime 300px.