88 ani La multi ani! - Tort

88 ani La multi ani! - Tort

Trimite pe facebook

Felicitarea Anterioara Felicitarea Urmatoare Felicitari 88 ani (118)

Descarca felicitarea Pin It Trimite pe Viber Trimite pe WhatsApp

Descriere felicitare


La 88 de ani, ești o comoară de experiențe, iar fiecare felicitare este un elogiu adus perseverenței tale și a influenței tale durabile.
Felicitarea cu tort de ciocolata cu floricele pentru varsta de 88 ani se poate descărca gratuit sau se poate trimite pe retelele de socializare.
Imaginea are dimensiunile 800px x 650px și textul 88 ani La multi ani! - Tort.

Te-ar putea interesa și ...


Toate pentru 88 ani (118)

Mesaje pentru 88 ani


Mesaje de zi de nastere - La multi ani, binecuvantati, sanatosi si frumosi!La multi ani, binecuvantati, sanatosi si frumosi! Sa ai parte de tot ce este mai frumos in viata!

Mesaje de zi de nastere - Iti doresc ca de ziua taIti doresc ca de ziua ta, soarele pe loc sa stea, sa-ti aduca de la mine fericire si iubire, la multi ani cu fericire si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca. La multi ani!

Mesaje de zi de nastere - Inimioare, fluturasi, zambete de ingerasi, trandafiri catifelati, bafta-n viata, bucurii...Inimioare, fluturasi, zambete de ingerasi, trandafiri catifelati, bafta-n viata, bucurii.. numai asta-ti pot dori.. s-ai noroc si fericire, sa ai parte de iubire...

Mesaje de zi de nastere - La multi, multi ani sanatosi si frumosiLa multi, multi ani sanatosi si frumosi! Sa ai parte de multe realizari, bucurii si de tot ce e mai bun si mai frumos in viata.

Mesaje de zi de nastere - Un gand bun impreuna cu cele mai sincere urariUn gand bun impreuna cu cele mai sincere urari de sanatate si fericire. La multi ani!

Mesaje Urari Felicitari

La 88 de ani, ești o comoară de experiențe, iar fiecare felicitare este un elogiu adus perseverenței tale și a influenței tale durabile.