La Multi Ani si tot ce iti doresti sa ti se implineasca! 86 ani

La Multi Ani si tot ce iti doresti sa ti se implineasca! 86 ani

Trimite pe facebook

Felicitarea Anterioara Felicitarea Urmatoare Felicitari 86 ani (117)

Descarca felicitarea Pin It Trimite pe Viber Trimite pe WhatsApp

Felicitari pentru varsta de 86 ani


Toate pentru 86 ani (117)

Mesaje pentru 86 ani


Mesaje de zi de nastere - Iti doresc ca de ziua taIti doresc ca de ziua ta, soarele pe loc sa stea, sa-ti aduca de la mine fericire si iubire, la multi ani cu fericire si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca. La multi ani!

Mesaje de zi de nastere - Inimioare, fluturasi, zambete de ingerasi, trandafiri catifelati, bafta-n viata, bucurii...Inimioare, fluturasi, zambete de ingerasi, trandafiri catifelati, bafta-n viata, bucurii.. numai asta-ti pot dori.. s-ai noroc si fericire, sa ai parte de iubire...

Mesaje de zi de nastere - La multi, multi ani sanatosi si frumosiLa multi, multi ani sanatosi si frumosi! Sa ai parte de multe realizari, bucurii si de tot ce e mai bun si mai frumos in viata.

Mesaje de zi de nastere - Un gand bun impreuna cu cele mai sincere urariUn gand bun impreuna cu cele mai sincere urari de sanatate si fericire. La multi ani!

Mesaje de zi de nastere - La multi ani cu sanatate si iubireLa Multi Ani, sanatate si tot ce-ti doresti, sa ai parte de ce ai visat si de ceea ce iubesti!

Mesaje Urari Felicitari

La Multi Ani si tot ce iti doresti sa ti se implineasca! 86 ani - Felicitari 86 ani, felicitari pentru varsta de 86 ani, felicitari aniversare 86 ani, felicitari cu implinirea a 86 ani