60 ani La multi ani si multa sanatate!

60 ani La multi ani si multa sanatate!

Trimite pe facebook

Felicitarea Anterioara Felicitarea Urmatoare Felicitari 60 ani (117)

Descarca felicitarea Pin It Trimite pe Viber Trimite pe WhatsApp

Felicitari pentru varsta de 60 ani


Toate pentru 60 ani (117)

Mesaje pentru 60 ani


Mesaje de zi de nastere - Iti doresc ca de ziua taIti doresc ca de ziua ta, soarele pe loc sa stea, sa-ti aduca de la mine fericire si iubire, la multi ani cu fericire si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca. La multi ani!

Mesaje de zi de nastere - Inimioare, fluturasi, zambete de ingerasi, trandafiri catifelati, bafta-n viata, bucurii...Inimioare, fluturasi, zambete de ingerasi, trandafiri catifelati, bafta-n viata, bucurii.. numai asta-ti pot dori.. s-ai noroc si fericire, sa ai parte de iubire...

Mesaje de zi de nastere - La multi, multi ani sanatosi si frumosiLa multi, multi ani sanatosi si frumosi! Sa ai parte de multe realizari, bucurii si de tot ce e mai bun si mai frumos in viata.

Mesaje de zi de nastere - Un gand bun impreuna cu cele mai sincere urariUn gand bun impreuna cu cele mai sincere urari de sanatate si fericire. La multi ani!

Mesaje de zi de nastere - La multi ani cu sanatate si iubireLa Multi Ani, sanatate si tot ce-ti doresti, sa ai parte de ce ai visat si de ceea ce iubesti!

Mesaje Urari Felicitari

60 ani La multi ani si multa sanatate! - Felicitari 60 ani, felicitari pentru varsta de 60 ani, felicitari aniversare 60 ani, felicitari cu implinirea a 60 ani