1 an Pentru ca aduci mereu fericire celor din jur, iti uram o zi plina de bucurii si de surprize care sa te tina tot anul.

1 an Pentru ca aduci mereu fericire celor din jur, iti uram  o zi plina de bucurii  si de surprize care sa te tina tot anul.

Trimite pe facebook

Felicitarea Anterioara Felicitarea Urmatoare Felicitari 1 an (59)

Descarca felicitarea Pin It Trimite pe Viber Trimite pe WhatsApp

Felicitari pentru varsta de 1 an


Toate pentru 1 an (59)

Mesaje pentru 1 an


Mesaje pentru copii - La multi ani, copilul meu iubit!La multi ani, copilul meu iubit!

Mesaje pentru copii - La multi ani, copilul meu drag!Sa fii un om bun, cu zambetul pe buze, sa cunosti fericirea si sa iubesti din plin viata! La multi ani, copilul meu drag!

Mesaje pentru copii - Azi este ziua ta. Ai mai crescut... La multi aniA mai trecut un an. Ai mai crescut. Nu mai esti bebelus, insa si mai mult te iubim, copil dulce! Tu ne bucuri viata cu zambetul si inocenta ta, cu sufletul tau minunat! Azi este ziua ta. Ai mai crescut... La multi ani

Mesaje pentru copii - Sa nu uiti niciodata cat de mult te iubesc mama si tata!Vreau sa ramai la fel de bun si dulce, sa ai o sanatate de fier, zile senine, iubire si sinceritate, si sa nu uiti niciodata cat de mult te iubesc mama si tata! La multi ani!

Mesaje pentru copii - La multi ani, printul meu iubit!Fericire, inocenta, speranta, bunatate, iubire, de toate sa ai parte in viata ta. La multi ani, printul meu iubit! Tu esti minunea si ratiunea mea de a trai!

Mesaje Urari Felicitari

1 an Pentru ca aduci mereu fericire celor din jur, iti uram o zi plina de bucurii si de surprize care sa te tina tot anul. - Felicitari 1 an, felicitari pentru varsta de 1 an, felicitari aniversare 1 an, felicitari cu implinirea a 1 an, felicitari 1 anisor